Отримайте доступ до готових рішень, публікацій та оглядів
Підписатися

Зміни в законодавстві (23.01.2023 - 27.01.2023)

27.01.2023 44 0 0

Нацбанк зберіг облікову ставку на рівні 25%

Правління Національного банку України ухвалило рішення зберегти облікову ставку на рівні 25% річних, а також продовжити підвищення нормативів формування банками обов’язкових резервів. Це сприятиме подальшому зростанню привабливості гривневих активів, підтриманню курсової стабільності та поступовому зниженню інфляції.

Уряд вдосконалив процедуру отримання дозволу на викиди

Кабінет Міністрів України вніс відповідні зміни до Порядку проведення робіт, пов'язаних з видачею дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, який був затверджений ще у березні 2002 року (постанова КМУ № 302).

Уряд надав можливість використовувати залишки субвенції на закупівлю кисневих станції у 2023 році

24 січня Кабінет Міністрів України прийняв постанову «Про внесення зміни до абзацу четвертого пункту 10 Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на закупівлю опорними закладами охорони здоров’я послуг щодо проектування та встановлення кисневих станцій».

Уряд затвердив Порядок оформлення довідок про перебування військових у місцях несвободи (полоні) внаслідок збройної агресії рф

Міністерство оборони України спільно з іншими органами сектору безпеки та оборони працює над забезпеченням соціального і правового захисту військовослужбовців, які втратили особисту свободу внаслідок збройної агресії держави-терориста рф та нині перебувають у полоні.
 

Коментарі до матеріалу