Отримайте доступ до готових рішень, публікацій та оглядів
Підписатися

Зміни в законодавстві (21.08.2023 - 25.08.2023)

25.08.2023 25 0 0

 

Прийнято Закон про покращення управляння у сфері хмарних послуг

Верховна Рада України прийняла в другому читанні та в цілому як Закон законопроект реєстр. № 9293 «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення державного управління і регулювання при наданні хмарних послуг».

Лише одна довідка для отримання статусу учасника бойових дій, - рішення Уряду

Процедура отримання статусу учасника бойових дій стала простішою – Кабінет Міністрів України підтримав розроблений Міноборони проект постанови про внесення змін до Порядку надання та позбавлення статусу учасника бойових дій.

Уряд затвердив зміни до Положення про ДПС в частині платіжних послуг

Рішенням Уряду затверджено зміни до Положення про Державну податкову службу, якими функції та права ДПС приводяться у відповідність до норм Податкового кодексу України (з урахуванням змін, внесених Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо платіжних послуг») та Закону України «Про платіжні послуги»

Надсилання інформації про вакансії за формою №3-ПН до служби зайнятості стане необов'язковим

Зареєстровано законопроект №9630 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення національної системи кваліфікацій відповідно до актуальних потреб ринку праці та інших питань.

Внесено зміни до Порядку присвоєння рангів державних службовців

На засіданні Уряду 19 серпня було внесено зміни до Порядку присвоєння рангів державних службовців.

Коментарі до матеріалу