Отримайте доступ до готових рішень, публікацій та оглядів
Підписатися

Зміни в законодавстві (01.05.2023 - 05.05.2023)

05.05.2023 47 0 0

Оптимізували процедуру бронювання: тепер воно відбуватиметься у стислі терміни

Кабінет Міністрів України удосконалив процедуру бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час, визначивши чіткі терміни етапів процедури. Відповідне рішення Уряд ухвалив на засіданні 28 квітня.

Воєнний стан та загальну мобілізацію вирішено продовжити ще на три місяці

Законом №2915-IX воєнний стан було продовжено до 20 травня 2023 року. Воєнний стан та загальну мобілізацію вирішено продовжити ще на три місяці. У ВРУ зареєстровано законопроекти...

Уряд удосконалив порядок оформлення довідок про перебування військовослужбовців у полоні

Кабмін вніс зміни до Порядку оформлення довідок про перебування осіб у місцях несвободи внаслідок збройної агресії проти України або інтернування в нейтральних державах. Відповідний проєкт Постанови підготувало Мінреінтеграції.  

Внесено зміни до постанови з питань видачі посвідчень водія, переобладнання транспортних засобів та функціонування електронного кабінету водія

2 травня  Урядом прийнято зміни до постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України з питань видачі посвідчень водія, закріплення номерних знаків з визначеною комбінацією цифр, переобладнання транспортних засобів та функціонування електронного кабінету водія».

Служба в органах місцевого самоврядування: законопроект №6504 прийняли в цілому

2 травня 2023 року Верховна Рада України прийняла в другому читанні та в цілому законопроект «Про службу в органах місцевого самоврядування» (№ 6504 від 05.01.2022).

Коментарі до матеріалу