Отримайте доступ до готових рішень, публікацій та оглядів
Підписатися

Зміни у законодавстві (27.06.2022 - 01.07.2022)

01.07.2022 10 0 0

 

Парламентський комітет з питань бюджету підтримав спрощення механізму використання коштів спеціального фонду місцевих бюджетів

Парламентський комітет з бюджету рекомендував Верховній Раді України ухвалити у першому читанні та в цілому розроблений Мінрегіоном законопроект «Про внесення змін до розділу VI "Прикінцеві та перехідні положення" Бюджетного кодексу України про посилення гнучкості місцевих бюджетів та підвищення оперативності прийняття рішень» №7426 від 01.06 . 2022.

Комітет з транспорту та інфраструктури інформує про відміну сезонних обмежень руху

За інформацією Державного агентства автомобільних доріг України, цього року не вводитимуться сезонні обмеження руху для вантажівок загальною масою до 40 тонн у денний час доби за підвищених температурних показників повітря.

Комітет з молоді та спорту рекомендує Верховній Раді прийняти за основу законопроект про підтримку громадських об'єднань фізкультурно-спортивної спрямованості

Законопроектом про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо підтримки громадських об'єднань фізкультурно-спортивної спрямованості (реєстр №5669) пропонується внести зміни до статей 19 та 48 Закону України «Про фізичну культуру та спорт»

Уряд повернув обов'язкові закупівлі в системі Prozorro

Усі державні та місцеві органи влади та підприємства здійснюватимуть обов'язкові спрощені закупівлі в електронній системі Prozorro від 50 тис. грн. Відповідні зміни до постанови №169, яка регулює проведення держзакупівель на період воєнного стану, було ухвалено Кабінетом Міністрів України 24 червня.

Внесено зміни до порядку передачі скан-копій трудових книжок

Постановою від 01.06.2022 р. № 8-3 Пенсійний фонд України вніс зміни до Порядку подання відомостей про трудову діяльність працівника, фізичної особи-підприємця, фізичної особи, яка забезпечує себе роботою самостійно, в електронній формі, затвердженої постановою правління Пенсійного фонду України 12.03. 2021 р. № 11-1.

 

Коментарі до матеріалу