Отримайте доступ до готових рішень, публікацій та оглядів
Підписатися

Зміни в законодавстві (13.11.2023 - 17.11.2023)

17.11.2023 19 0 0

Уряд затвердив порядок підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності

Кабінет Міністрів України на черговому засіданні ухвалив постанову «Про затвердження Порядку підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності».

Уряд підтримав законопроекти про приведення законодавства щодо запобігання корупції у відповідність до висновків Європейської Комісії

Уряд схвалив розроблений Мін’юстом проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції» щодо приведення окремих його положень у відповідність до висновків Європейської Комісії щодо України, викладених у звіті від 08 листопада 2023 року.

Мінфін планує змінити Порядок відкриття рахунків у Казначействі та посилити відповідальність

09 листопада 2023 р. Мінфін оприлюднив проєкт наказу «Про внесення змін до Порядку відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України», який передбачає викладення вказаного Порядку в новій редакції. 

Військове ПДФО: Верховна Рада ухвалила в цілому закон №10037

Доходи Дорожнього фонду в 2024 році спрямовуються в загальний фонд державного бюджету і спрямовуються на потреби оборони.

Уряд схвалив зміни до Митного кодексу, що скасовують відповідальність за порушення правил ввезення транспорту, переданого військовим

10 листопада Кабінет Міністрів схвалив проект Закону України «Про внесення змін до Митного кодексу України щодо деяких питань адміністративної відповідальності за порушення митних правил».

Коментарі до матеріалу