Отримайте доступ до готових рішень, публікацій та оглядів
Підписатися

Зміни в законодавстві (10.10.2022-14.10.2022)

17.10.2022 35 0 0

 

Новий закон «Про колективні угоди та договори» посилить захист роботодавців та працівників

З прийняттям та набранням чинності урядовим законопроектом «Про колективні угоди та договори» наймані працівники та роботодавці отримають більш сучасні та дієві інструменти для ведення соціального діалогу, захист сторін колективних угод буде посилено.

Про внесення змін до Порядку проведення інспектування Державною аудиторською службою, її міжрегіональними територіальними органами

Постанова від 8 жовтня 2022 р. N 1123 "Про внесення змін до Порядку проведення інспектування Державною аудиторською службою, її міжрегіональними територіальними органами"

Уряд схвалив Концепцію впровадження «розумних мереж» в Україні до 2035 року

На пропозицію Міністерства енергетики, Кабінет Міністрів схвалив Концепцію впровадження «розумних мереж» в Україні до 2035 року та затвердив План заходів щодо її реалізації.

Підписано закон про нові правила працевлаштування іноземців в Україні

12 жовтня В. Зеленський підписав Закон №2623-IX щодо удосконалення процедури працевлаштування іноземців та осіб без громадянства в Україні (раніше – законопроект №5795). 14 жовтня він був опублікований у "Голосі України".

Україна заборонила участь у публічних закупівлях компаніям, пов'язаним із Російською Федерацією та Білорусією

Кабінет Міністрів України 12 жовтня 2022 року ухвалив рішення про заборону здійснення публічних закупівель у компаніях, пов'язаних з Російською Федерацією, Республікою Білорусь та резидентами цих країн. Про це повідомила заступник Голови Комітету з економічного розвитку Роксолана Подласа.

 

Коментарі до матеріалу