Отримайте доступ до готових рішень, публікацій та оглядів
Підписатися

Зміни в законодавстві (05.12.2022-09.12.2022)

09.12.2022 32 0 0

1000 українських шкіл отримають по 2000 доларів на обладнання та ремонт своїх їдалень – рішення Уряду

6 грудня Кабмін ухвалив постанову про реалізацію спільного проекту Першої леді та UNICEF з приводу грошової допомоги опорним закладам загальної середньої освіти.

Наразі єдиним джерелом переліку тимчасово окупованих територій та районів бойових дій є наказ Мінреінтеграції

На засіданні Уряду прийнято ухвалу, якою визначено механізм формування єдиного для всіх переліку територій, де ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окуповані Російською федерацією.

Які зміни у процедурі реєстрації транспортних засобів в Україні відбудуться з 14 грудня

Що саме зміниться в алгоритмі реєстрації та перереєстрації транспортного засобу, розповів заступник начальника Головного сервісного центру МВС Володимир Баранець на брифінгу у державному інформаційному агентстві «Укрінформ».

Мінцифри: В Україні зможуть не отримувати пластикове посвідчення водія, а використовувати тільки документ у дії

Прем'єр-міністр України підписав постанову № 1299, яка дозволить використовувати лише електронне посвідчення водія без додаткового отримання пластикового аналога. Україна стала четвертою країною Європи, яка має цифрові посвідчення водія. До того ж вони мають таку юридичну силу, як і їхні пластикові аналоги.

Урядом затверджено зміни в COVID-сертифікатах

Відповідно до змін передбачається удосконалення механізму формування та використання COVID-сертифікатів. Зокрема, було оновлено дані про схему поєднань вакцин під час введення другої бустерної дози.

Коментарі до матеріалу