Отримайте доступ до готових рішень, публікацій та оглядів
Підписатися

Зміни в законодавстві (03.10.2022-07.10.2022)

07.10.2022 41 0 0

Постанова КМУ від 30.09.2022 р. № 1094 "Про внесення змін до Порядку компенсації витрат на тимчасове розміщення (перебування) усередині переміщених осіб"

Про внесення змін до Порядку компенсації витрат на тимчасове розміщення (перебування) всередині переміщених осіб Кабінет Міністрів України постановляє...

Постанова Правління НБУ від 29.09.2022 р. № 210 "Про затвердження Положення про випуск електронних грошей та здійснення платіжних операцій з ними"

Про затвердження Положення про випуск електронних грошей та здійснення платіжних операцій з ними Відповідно до вимог статей 7, 15, 40, 56 Закону України "Про Національний банк України", статей 5, 57 - 61 Закону України "Про платіжні послуги", з метою удосконалення нормативно-правового регулювання діяльності, пов'язаної з випуском електронних грошей та здійсненням платіжних операцій з ними, Правління Національного банку України виносить...

Уряд затвердив Порядок, спрямований на підвищення рівня якості надання комунальних послуг

Уряд встановив механізм здійснення забору проб та проведення їх дослідження щодо послуг із централізованого водопостачання, централізованого постачання гарячої води та послуг із постачання природного газу. Відповідний лад Кабінет Міністрів України затвердив 4 жовтня.

Доступна іпотека: Державна допомога у придбанні житла

У другій половині жовтня Уряд запускає програму доступної іпотеки "еселя", ініційовану Президентом України Володимиром Зеленським ще до війни, а нині модернізовану та адаптовану до потреб воєнного часу. Її мета – допомогти українцям отримати гідне житло.

Внесено зміни до Порядку проведення оцінки результатів службової діяльності державних службовців

Колеги! 4 жовтня 2022 року набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2022 року № 1106 «Про внесення змін до Порядку проведення оцінки результатів службової діяльності державних службовців». Метою цих змін є зменшення навантаження на учасників процедури оцінки результатів службової діяльності державних службовців.

Коментарі до матеріалу