Отримайте доступ до готових рішень, публікацій та оглядів
Підписатися

Зміни в законодавстві (03.07.2023 - 07.07.2023)

07.07.2023 18 0 0

НКРЕКП скасовано підвищення тарифів на воду

«Рішення НКРЕКП про підняття тарифу на водопостачання для населення є необгрунтованим та не відповідає умовам військового часу», - заявив Міністр енергетики України Герман Галущенко, коментуючи відповідне рішення Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Внесено законодавчі зміни, що дозволять не повертатися до військової частини для оформлення відпустки за станом здоровʼя чи звільнення з лав ЗСУ

Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань, повʼязаних із проходженням військової служби під час дії воєнного стану», що дозволить спростити процес виконання рішень військово-лікарської комісії пораненими військовослужбовцями.

Громади отримають 5,3 мільярда гривень на відновлення - рішення Уряду

Кабінет Міністрів України прийняв рішення про розподіл майже 5,3 мільярда гривень субвенцій між громадами 10 областей: Вінницької, Дніпропетровської, Житомирської, Київської, Кіровоградської, Одеської, Полтавської, Сумської, Черкаської та Чернігівської.

Змінено термін проведення атестації робочих місць за умовами праці на період воєнного стану

Постановою Кабінету Міністрів України від 30.06.2023 № 660 внесено зміну до пункту 4 Порядку проведення атестації робочих місць за умовами праці, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.1992 року № 442.

ДФРР у Дії: Парламент ухвалив законопроект, який надає громадянам можливість самостійно обирати проекти розвитку власних регіонів

Верховна Рада України ухвалила в другому читанні законопроект №9165. Він надає громадянам України можливість самостійно обирати в Дії проекти розвитку власних регіонів, які будуть профінансовані з Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР).

Коментарі до матеріалу