Отримайте доступ до готових рішень, публікацій та оглядів
Підписатися

Зміни в законодавстві (02.01.2023 - 06.01.2023)

06.01.2023 38 0 0

Уряд прийняв програму медичних гарантій на 2023 рік

Кабінет Міністрів України прийняв постанову, якою затвердив Порядок реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення у 2023 році. Обласним державним адміністраціям (відповідним військовим адміністраціям) доручено забезпечити розподіл закуплених лікарських засобів та медичних виробів згідно з обсягами відповідних медичних послуг, що підлягають оплаті за програмою медичних гарантій у 2023 році, між усіма надавачами медичних послуг, які уклали договір з Національною службою здоров’я.

Президент України підписав Закон про електронні довірчі послуги та електронну ідентифікацію

Президент підписав Закон 2801-ІХ (законопроект 6173) щодо забезпечення укладення угоди між Україною та Європейським Союзом про взаємне визнання кваліфікованих електронних довірчих послуг та імплементації законодавства Європейського Союзу у сфері електронної ідентифікації.

Кабміном затверджено новий порядок військового обліку призовників, військовозобов'язаних та резервістів

Кабінетом міністрів України опубліковано постанову № 1487 «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів», в якій перелічені нововведення в процесі військового обліку українців.

Уряд прийняв зміни до Положення про систему професійного навчання публічних службовців

Кабінет Міністрів України прийняв зміни до Положення про систему професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад (постанова Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2022 року №1494).

Коментарі до матеріалу