Харчові продукти в ЗЗСО під час воєнного стану
Понад місяць наша країна перебуває у стані війни. Навчальний процес у закладах загальної середньої освіти (далі – ЗЗСО) здійснюється дистанційно, тому послуги з харчування не надаються. Тож як бути з отриманими продуктами, що обліковуються у коморі (складі) харчоблоку? Розглянемо, як не допустити псування продуктів із коротким терміном придатності та що робити з наявними залишками.
Повна версія доступна тільки передплатникам
Підпишіться на онлайн сервіси для бухгалтерів та кадровиків Uteka. Отримайте повний доступ бібліотеки безпечних рішень, які роблять вашу роботу ефективнішою.
Що входить в передплату?
і приклади
доступу
питання експерту
оновлення
матеріалів
матеріалів c 2015 року