Листопад-грудень 2021 року
Даний спецпроект зацікавить бюджетні установи (загальноосвітні заклади), заклади охорони здоров'я (лікарні), а також заклади соціальної сфери (дома престарілих) та підвідомчі заклади МВС. Тобто ті які мають на балансі обладнані їдальні і відповідних працівників у штаті та згідно з чинним законодавством надають послуги громадського харчування споживачам.
Загальноосвітні заклади: школи, початкова школа, основна школа, старша школа, загальноосвітня школа-інтернат, вечірня (змінна) школа, спеціалізована школа (школа-інтернат), гімназія, ліцей, колегіум, загальноосвітня санаторна школа (школа-інтернат), школа соціальної реабілітації, ІРЦ (інклюзивно-ресурсні центри).
Процес організації обліку продуктів харчування дуже трудомісткій і потребує від керівника установи:
Для цього необхідно заповнити велику кількість документів та вести чіткий аналітичний облік.
І за все це несе відповідальність керівник установи/закладу. За неналежне виконання професійних або службових обов'язків керівнику загрожує штраф від 1 до 4 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі від 1 до 3 років з позбавленням права обіймати певні посади.
Унікальна технологія! Для того щоб ретельно розібратися в усіх етапах організації процесу харчування, наша редакторка Ляшенко Анна влаштувалася бухгалтером в одну з шкіл м. Підгороднє. І проходить на практиці увесь процес. Тож ви отримаєте рекомендації з обліку продуктів харчування з урахуванням рекомендацій від МОЗ і сезонності з перших рук спеціаліста-експерта.
Для ознайомлення зі Спецпроєктом не забувайте вводити свій логін та пароль або оформити передплату.
З питань придбання звертайтеся за тел. +38(044) 334-62-70