Отримайте доступ до готових рішень, публікацій та оглядів
Підписатися

Зміни в законодавстві (07.08.2023 - 11.08.2023)

11.08.2023 29 0 0

Уряд ухвалив рішення щодо автоматичної перевірки відомостей, необхідних для допуску особи до керування транспортними засобами та оформлення посвідчень водія

Уряд прийняв постанову щодо автоматичної перевірки відомостей, необхідних для допуску особи до керування транспортними засобами та оформлення посвідчень водія.  Відповідне рішення ухвалено на засіданні Кабінету Міністрів України 8 серпня.

Уряд вніс зміни до Порядку та умов надання державної цільової підтримки деяким категоріям громадян для здобуття освіти

8 серпня 2023 року Кабінет Міністрів України ухвалив постанову «Про внесення змін до Порядку та умов надання державної цільової підтримки деяким категоріям громадян для здобуття професійної (професійно-технічної), професійної вищої та вищої освіти».

Мінфіном змінено форму виписки з рахунку для бюджетників

Порядок казначейського обслуговування доходів та інших надходжень державного бюджету було змінено завдяки наказу Мінфіну від 23.06.2023 р. № 344.

Уряд вніс зміни щодо додаткового захисту громадян із тимчасово окупованих територій та зон бойових дій

Кабінет Міністрів України ухвалив постанову, розроблену Державною міграційною службою, яка врегульовує процедуру внесення відомостей про зареєстроване місце проживання громадян із тимчасово окупованих територій (ТОТ) України, а також територій, на яких ведуться або велися бойові дії до відповідних реєстрів

МВС: Отримання та оформлення техпаспорта і номерних знаків спрощено

Спрощено отримання та оформлення техпаспорта і номерних знаків. Про це повідомив заступник Міністра внутрішніх справ Богдан Драпʼятий, коментуючи прийняття Кабінетом Міністрів 8 серпня постанови «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо автоматичного здійснення перевірок відомостей, необхідних для допуску особи до керування транспортними засобами, оформлення, видачі посвідчень водія, реєстраційних документів і номерних знаків на транспортні засоби, а також способу їх отримання».

Коментарі до матеріалу