Харчові продукти: підраховуємо залишки
У консультації «Інвентаризація в ЗДО: покроковий алгоритм» було розглянуто покроковий алгоритм проведення інвентаризації активів та зобов’язань на прикладі закладу дошкільної освіти (далі – ЗДО). У цій статті розкажемо більш детально про специфіку інвентаризації харчових продуктів такого закладу, зупинятися на складанні наказу та утворенні інвентаризаційної комісії ми не будемо.
Повна версія доступна тільки передплатникам
Підпишіться на онлайн сервіси для бухгалтерів та кадровиків Uteka. Отримайте повний доступ бібліотеки безпечних рішень, які роблять вашу роботу ефективнішою.
Що входить в передплату?
і приклади
доступу
питання експерту
оновлення
матеріалів
матеріалів c 2015 року