Вирощування аспарагусу на сільгосппідприємстві: бухгалтерський облік витрат виробництва та виходу продукції
Аспарагус або спаржа – відносно нова сільгоспкультура для виробника в нашій країні. Технологія її виробництва включає досить специфічні операції із закладання насаджень та догляду за ними, збору та сортування пагонів. Сільгосппідприємство, що займається вирощуванням цієї нішевої культури, цікавиться: якими проведеннями відобразити процес вирощування продукції із застосуванням НП(С)БО 30 «Біологічні активи»; якими документами оформлювати процес виробництва. Розглянемо ці питання у статті.
Повна версія доступна тільки передплатникам
Отримайте відповідь на своє питання зараз і забезпечте себе від питань в майбутньому. Підпишіться на електронне видання для бухгалтерів і керівників Uteka
Що входить в передплату?
і приклади
доступу
питання експерту
оновлення
матеріалів
матеріалів c 2015 року