Облік склотари
Cитуація. Бюджетна установа закуповує харчові продукти, зокрема й у склотарі, такі як томатна паста, огірки консервовані. Склотари накопичилося вже багато, проте постачальник відмовляється її забирати. Крім того, її вартість включено до вартості харчових продуктів, що купуються. У договорі про склотару нічого не прописано.
У зв’язку із цим виникли запитання:
- Що робити зі склотарою?
- Як її обліковувати?
- Чи можна її реалізувати?
Повна версія доступна тільки передплатникам
Отримайте відповідь на своє питання зараз і забезпечте себе від питань в майбутньому. Підпишіться на електронне видання для бухгалтерів і керівників Uteka
Що входить в передплату?
і приклади
доступу
питання експерту
оновлення
матеріалів
матеріалів c 2015 року