Отримайте доступ до готових рішень, публікацій та оглядів
Підписатися

Зміни в законодавстві (15.05.2023 - 19.05.2023)

19.05.2023 44 0 0

Змінено норми харчування для військовослужбовців

16 травня Кабінет Міністрів України внесено зміни до постанови про норми харчування військовослужбовців ЗСУ. Про це повідомив представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Мінагрополітики: Уряд затвердив систему публічного моніторингу земельних відносин

Кабінет Міністрів ухвалив постанову № 474 «Про публічний моніторинг земельних відносин». Документ розроблений Мінагрополітики і Держгеокадастром на виконання низки законів України.

Порядок подання звернень до Міністерства юстиції України

Закон України «Про звернення громадян» (далі – Закон) визначає, що громадяни України мають право звернутися до органів державної влади, місцевого самоврядування, об’єднань громадян, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, засобів масової інформації, посадових осіб відповідно до їхніх функціональних обов’язків із зауваженнями, скаргами та пропозиціями, що стосуються їхньої статутної діяльності, заявою або клопотанням щодо реалізації своїх соціально-економічних, політичних та особистих прав і законних інтересів та скаргою про їх порушення.

Запроваджено процедуру проведення технічної інвентаризації нерухомого майна

Запроваджено процедуру проведення технічної інвентаризації нерухомого майна. Відповідну постанову було ухвалено Кабінетом Міністрів України. Вводяться чіткі правила формування технічних паспортів та інших документів щодо нерухомості.

Уряд зобов'язав підвищити заробітну плату медикам на прифронтових територіях та в зоні активних бойових дій

Уряд ухвалив постанову, якою збільшив розмір мінімальної заробітної плати медикам, які надають спеціалізовану та екстрену медичну допомогу в зоні активних бойових дій та на прифронтових територіях.
 

Коментарі до матеріалу