Отримайте доступ до готових рішень, публікацій та оглядів
Підписатися

Зміни в законодавстві (04.09.2023 - 08.09.2023)

08.09.2023 67 0 0

Уряд затвердив Порядок ведення державного обліку топографо-геодезичних і картографічних робіт

1 вересня 2023 року Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 938 «Про затвердження Порядку ведення державного обліку топографо-геодезичних і картографічних робіт», розроблену Держгеокадастром.

Уряд схвалив скасування мораторію на проведення податкових перевірок

Кабінет Міністрів України схвалив зміни до Податкового Кодексу України та Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» щодо скасування мораторію на проведення податкових перевірок.

Уряд ухвалив постанову щодо спрощеного ведення шкільної документації

5 вересня Кабінет Міністрів України ухвалив постанову «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2017 р. No 684». Метою акта є перехід до спрощеного ведення шкільної документації, пов'язаної із обліком дітей дошкільного, шкільного віку та учнів із застосуванням засобів програмно-апаратного комплексу «Автоматизований інформаційний комплекс освітнього менеджменту».

Уряд запровадив умови ліцензування для медзакладів та центрів, які надають послуги з реабілітації

Вперше в історії України запроваджено систему ліцензування сучасної реабілітації у сфері охорони здоровʼя. Вона ґрунтується на Законі України «Про реабілітацію у сфері охорони здоровʼя» та чинних нормативних документах, які регламентують механіку функціонування сучасної реабілітації. Вимоги також синхронізуються з електронним документуванням реабілітаційної допомоги, яке зараз запроваджується.

Оновлено правила оцінювання результатів роботи держслужбовців

Постановою № 949 внесено зміни до Порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, затвердженого постановою КМУ від 23.08.2017 № 640.

Коментарі до матеріалу