Додаток 1 до наказу від 15.01.21 р. № 3-Р

Порядок проведення акції

1. Організатор акції.

1.1. Організатором акції є ТОВ «Вітамінка», код ЄДРПОУ 43434343, юридична адреса: 01111, м. Зеленогорськ, вул. Весняна, 32.

2. Період проведення акції.

2.1. Дата початку – 1 лютого 2021 року.

2.2. Дата закінчення – 31 березня 2021 року.

3. Територія проведення акції.

3.1. Усі торгові точки України, де реалізується продукція ТОВ «Вітамінка».

4. Суть акції та умови участі в ній.

4.1. До участі в акції запрошуються споживачі продукції ТОВ «Вітамінка». Брати участь в акції можна необмежену кількість разів.

4.2. На час проведення акції весь асортимент товарів, який пропонується для продажу ТОВ «Вітамінка», реалізується зі знижкою 10 % (соки) і 15 % (безалкогольні напої) усім покупцям без будь-яких додаткових умов.

4.3. Усі покупці, які в період проведення акції придбають товар ТОВ «Вітамінка» і відправлять СМС зі спеціальним кодом, який нанесений на внутрішній бік кришки, на номер телефону, вказаний на етикетці або упаковці, беруть участь у розіграші подарунків:

  • ноутбук Lenovo – 1 шт.;
  • смартфон VIVO 1915 – 2 шт.;
  • футболки з логотипом виробника (ТОВ «Вітамінка») – 5 шт.

4.4. Умови та порядок визначення переможця наведено в додатку 2 до наказу.

5. Порядок повідомлення про проведення акції.

5.1. З метою повідомлення потенційних покупців про проведення акції та її умови не пізніше 25.01.21 р. розмістити оголошення:

  • на веб-сайті ТОВ «Вітамінка». Відповідальні виконавці – дизайнер Ліхіна Л. І., програміст Кирилов С. А.;
  • в рекламних проспектах магазинів, де продається продукція ТОВ «Вітамінка». Відповідальний за створення макета – дизайнер Ліхіна Л. І.;
  • на етикетках і упаковці продукції ТОВ «Вітамінка», яка бере участь в акції. Відповідальний за створення макета – дизайнер Ліхіна Л. І.

6. Інші умови.

6.1. Організатор має право в односторонньому порядку доповнити чи змінити Порядок проведення акції.

6.2. Організатор не несе відповідальності за дії органів державної влади та інші незалежні від нього обставини, які можуть унеможливити виконання умов акції, у тому числі в разі настання форс-мажору.

6.3. Своєю участю в акції всі її учасники підтверджують згоду:

  • з усіма викладеними умовами акції, а також зобов’язуються їх виконувати;
  • на можливе використання організатором без будь-якої винагороди їх прізвищ, імен та по батькові, а також на проведення фото- і/або відеозйомки з їх участю в рамках акції;
  • на використання їхніх фотографій організатором без будь-якої винагороди на сайті організатора, в будь-яких друкованих виданнях, аудіо- та відеоматеріалах, які стосуються акції, з рекламною метою, а також способом і методами, які не суперечать чинному законодавству України.

6.4. У разі виникнення ситуацій або спірних питань, які допускають неоднозначне тлумачення цього Порядку, остаточне рішення приймається організатором.

<...>