ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КАЛИНА»
(ТОВ «КАЛИНА»)

Код ЄДРПОУ 12345678

НАКАЗ

25.03.2024 Київ                № 82/ОД

Про організацію ведення обліку використання робочого часу

З метою організації та впорядкування обліку використання робочого часу, підвищення відповідальності керівників структурних підрозділів за достовірність відомостей у табелях обліку використання робочого часу ТОВ «Калина»

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Положення про облік використання робочого часу працівників (додаток 1).

2. Затвердити форму табеля обліку використання робочого часу працівників та його умовні позначення з урахуванням специфіки режиму роботи підприємства (додаток 2).

3. Увести в дію Положення про облік використання робочого часу працівників з 01 квітня 2024 року.

4. Відповідальність за оформлення та ведення табелів обліку використання робочого часу працівниками структурних підрозділів, своєчасне їх подання на перевірку до відділу кадрів, а також за достовірність відомостей, унесених до табелів, покласти на керівників структурних підрозділів.

5. Керівникам структурних підрозділів забезпечити подання до відділу кадрів заповненого табеля обліку використання робочого часу не пізніше 14-го та 29-го числа звітного місяця до 14:00. У разі зміни даних табеля після зазначених дат звітного місяця повідомляти про це інспектора з кадрів та негайно подавати коригуючий табель до відділу кадрів.

6. Начальнику відділу кадрів Оксані МАКАР:

  • ознайомити керівників структурних підрозділів із цим наказом та додатками до нього під особистий підпис до 29.03.2024;
  • забезпечити подальше ознайомлення із цим наказом і додатками до нього осіб, які будуть прийняті на посади керівників структурних підрозділів, до початку їх роботи за укладеними трудовими договорами;
  • перевіряти табелі обліку використання робочого часу та забезпечувати їх своєчасне подання в бухгалтерію для розрахунку заробітної плати не пізніше 14-го та 29-го числа звітного місяця до 17:00.

7. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Директор (підпис) Андрій САВЧЕНКО

З наказом ознайомлені:

начальник відділу кадрів

(підпис)             Оксана МАКАР

26.03.2024

головний бухгалтер

(підпис)             Олеся ЛИТВИНЕНКО

26.03.2024

начальник юридичного відділу

(підпис)             Василь ЖУК

27.03.2024